WC rėmas Viega Prevista, su bidėtės pajungimu

WC rėmas Viega Prevista, su bidėtės pajungimu
  • Prekės kodas: 771980
  • Gamintojas: Nenurodyta
253,00 €

Radote pigiau? Pasiūlysime dar geriau! email


Prekę turime sandėlyje!
Greitas prekės pristatymas!
local_shipping Pristatysime per 9 d. (d.d) nuo užsakymo dienos
 

Saugus pirkimas.

 

Pristatysime laiku!

 

14 dienų grąžinimo garantija


Patikima „Viega“ kokybė
Viena sistema visiems atvejams
Greitas ir paprastas montavimas
Maksimalus ekonomiškumas
Įtikinamas aptarnavimas
Visiškas suderinamumas
Individualus dizainas
Aukštos kokybės standartai

Viega Prevista

Paprastesnis montavimas, maksimali apipavidalinimo laisvė: šios naujos potinkinių modulių sistemos kūrimui „Viega“ panaudojo savo patirtį ir pirkėjų idėjas. Rezultatas: „Viega Prevista“. Nauja potinkinių modulių karta. Ji taupo laiką ir garantuoja Jums didžiausią patogumą.

Jaukurai Viega Prevista
Jaukurai Viega Prevista

Pagaminta Vokietijoje („Made in Germany“)

Nuplovimo bakelis gaminamas Vokietijoje. Ilgametė gamybos patirtis užtikrina jo ilgaamžiškumą. Be to, prieš pristatant patikrinamas kiekvieno nuplovimo bakelio sandarumas ir veikimas – didžiausiai saugai ir kokybei.

Aiškus montavimas

Visos mobilios ir ranka montuojamos konstrukcinės dalys nudažytos geltona spalva. Ypač aiškiai išryškėja naujos valdymo koncepcijos privalumai naujame vandens nuleidimo mechanizme.

Be konkurencijos lankstūs nuplovimo kiekiai

Nuplovimo bakelyje, esant visam nuplovimo kiekiui, vandens kiekis yra nuo 3,5 iki 7,5 litro, o esant daliniam nuplovimo kiekiui – nuo 2 iki 4 litrų. Individualius nustatymus galima atlikti keliomis pakopomis žingsniais kas 0,5l.

Nuplovimo bakelis. Trys naudojimo paskirtys.

Grakštus ir lankstus: savo asortimentą Viega supaprastino radikaliai. Yra trys potinkinių modulių naudojimo būdai gipskartonio plokščių apdailai ir montavimui apmūrijant. Sistemų branduolys yra naujas „Prevista“ nuplovimo bakelis. Jį galima sumontuoti be įrankių, be to, jis suderinamas su visais „Visign“ nuspaudimo mygtukais.

Naujas „Prevista“ nuplovimo bakelis yra Viega naujų potinkinių modulių pagrindas – nesvarbu, ar Jūs planuojate vonią su gipskartonio plokščių apdaila, ar norite ją sumontuoti apmūrydami. Visuose „Prevista“ klozetų elementuose jis yra toks pats. Pildymo ir nuleidimo vožtuvai bei valdymo mechanika visuose modeliuose yra tokie patys.

Naudojimo būdai

Bakelių pasirinkimas gerokai supaprastintas. Yra trys potinkinių modulių naudojimo būdai. Esant gipskartonio plokščių apdailai, „Prevista Dry“ skirta įrengimui sienoje ir stovų montavimui, o „Prevista Dry Plus“ – profilių montavimui. Montavimui apmūrijant skirtas „Prevista Pure“. Visose sistemose yra toks pats nuplovimo bakelis. Taip per trumpą laiką gali surinkti ir sumontuoti potinkinių modulių sistemą.

Jaukurai Viega Prevista

„Prevista Dry“

Nauji potinkiniai moduliai Prevista Dry įrengimui sienoje ir stovų montavimui dėl daugybės naujų funkcijų palengvina įrengimą gipskartonio plokščių apdailos konstrukcijose. Jie yra tvirti, taigi, ir maksimaliai patikimi. Dėl paprastos montavimo koncepcijos ši nauja potinkinių modulių sistema sutaupo daug laiko ir pinigų. Tuo pačiu ją galima lanksčiai pritaikyti visiems poreikiams.

Greitas ir paprastas montavimas

Baigus paruošiamuosius įrengimo darbus, pvz., išgręžus skyles, „Prevista Dry“ galima įrengti turint tris įrankius: sulankstomą metrą, gulsčiuką ir 13 dydžio raktą. Kaip ir nuplovimo bakelyje, visi elementai, kuriuos galima sumontuoti be įrankių, yra geltoni. O ant sienos „Prevista Dry“ susimontuoja beveik savaime: tokie sprendimai, kaip sieninis laikiklis, dėl jų lankstumo papildomai sutaupo laiko.

Funkcijos didesniam patogumui

Svarbi ateities tema yra kartą atitinkanti vonia. Tam geriausiai paruošta „Viega Prevista“ modifikacija su serijine aukščio reguliavimo funkcija, kuri, be to, siūlo galimybę sumontuoti visų garsių gamintojų klozetus su higieniniu dušeliu.

Presvista nuleidimo mygtukai

Aukštos kokybės medžiagos kiekvienam skoniui. Nuo faneruoto medžio paviršiaus, šlifuoto nerūdijančiojo plieno iki stiklo ir aukštos kokybės plastiko – naujų „Visign“ nuleidimo mygtukų medžiagų įvairovė yra didelė. Jie siūlo kiekvienam skoniui tinkamą dizainą, be to, dera su modernia technika.

Visi mygtukai yra suderinami su „Prevista“ nuplovimo bakeliu ir didžiąja dalimi juos galima sumontuoti be įrankių.

Prevista nuleidimo mygtukus rasite ČIA.

 


771980

TECHNINĖ INFORMACIJA

Prekė
WC rėmas
Serija
PREVISTA DRY
Plotis, mm
500
Gylis, mm
120
Tipas
Potinkinis
Laikikliai komplekte
Ne
Klavišas komplekte
Užsakoma atskirai
Aukštis, mm
1120
Suderinami klavišai
Visi Viega Prevista Visign serijos

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: