Praustuvo spintelė Ravak Comfort, 600 balta/balta

  • Prekės kodas: X000001377
  • Gamintojas: Nenurodyta
479,00 €

Radote pigiau? Pasiūlysime dar geriau! email


Užsakomoji prekė
info Pristatymo terminas nuo 3 iki 7 savaičių nuo užsakymo dienos
 

Saugus pirkimas.

 

Pristatysime laiku!

 

14 dienų grąžinimo garantija


Erdvi spintelė su dviem stalčiais (slanki sistema). Dvi pusiau įleidžiamos metalinės rankenos palengvina stalčių judėjimą ir standartiškai tiekiama baltos spalvos. Įrengimui taip pat galime pasiūlyti ir chromuotas rankenas. Pakabinamą spintelę galima derinti su įleidžiamu keraminiu praustuvu Comfort 600 ir praustuvo kasete su stacionariu išleidimu. Kitas sprendinys – kombinacija su plokšte Comfort 600 ir praustuvu, montuojamu ant plokštės. Dar daugiau erdvės daiktams sudėti sukursite panaudoję plokštę Comfort 1200, papildytą plokštės konsole ir rankšluosčių laikikliu Comfort, ant kurios bet kurioje vietoje pritvirtinsite praustuvą, montuojamą ant plokštės. Po šia plokšte tilps ir dvi spintelės SD Comfort 600.

  • dydis (plotis x aukštis x gylis): 60 x 50 x 46 cm
  • medžiaga: impregnuota plokštė MFPB ir MDF
  • spalvotas korpusas: baltas (blizganti)
  • lakuotų durelių spalva: balta (blizganti)
  • Garantija: 5 metai
  • Atskirai užsakomi priedai: Praustuvas Comfort 600, praustuvo kasetė su stacionariu ištekėjimu, arba Plokštė Comfort 600 / 1200, Plokštės Balance/Comfort 1200 konsolė, Rankšluosčių laikiklis Comfort, Praustuvas, montuojamas ant plokštės (pvz.: Uni, Uni Slim)

Pakabinamą spintelę SD Comfort 600 siūlome baltos/baltos spalvos. Vidinė spintelės erdvė yra grafito spalvos. Spintelė standartiškai yra su baltomis rankenomis, kurias galima pakeisti papildomai įsigyjamomis, chromu dekoruotomis rankenomis. Du praktiški stalčiai su slankia sistema suteikia pakankamai erdvės daiktams susidėti. Spintelė skirta po įleidžiamu praustuvu Comfort 600 be perpylimo, papildoma praustuvo kasete su stacionariu išleidimu. Spintelę galima papildyti taip pat balta plokšte Comfort 600 ir praustuvu, montuojamu ant plokštės, arba plokšte Comfort 1200, plokštės Balance/Comfort 1200 konsole, baltu rankšluosčių laikikliu Comfort ir praustuvu, montuojamu ant plokštės (pvz.: Uni / Uni Slim koncepcijos). Dvi, viena šalia kitos esančios spintelės gali būti papildytos plokšte Comfort 1200 ir tokiu būdu gaunama didžiulė erdvė daiktams sudėti ir uždaros daiktų podėlio vietos. Tiekiamos sumontuotos, įskaitant montavimo rinkinį. Spintelė montuojama ant sienos. Vonios kambario vientisam sprendiniui ir dizaino dermei spintelę SD Comfort 600 rekomenduojame derinti su kitais Comfort koncepcijos gaminiais (praustuvais Comfort, ant plokštės montuojamais praustuvais (Uni, Uni Slim apod.), aukšta spintele SB Comfort 400 arba SB Comfort 350) ir kitais RAVAK gaminiais.


X000001377

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: