Praustuvo spintelė Ravak Comfort, 800 balta/balta

  • Prekės kodas: X000001378
  • Gamintojas: Nenurodyta
499,00 €

Radote pigiau? Pasiūlysime dar geriau! email


Užsakomoji prekė
info Pristatymo terminas nuo 3 iki 7 savaičių nuo užsakymo dienos
 

Saugus pirkimas.

 

Pristatysime laiku!

 

14 dienų grąžinimo garantija


Labai erdvi spintelė su dviem stalčiais (slanki sistema) sutalpins visus daiktus, kurie reikalingi vonios kambaryje. Dvi pusiau įleistos metalinės rankenos supaprastina naudojimąsi stalčiais ir standartiškai tiekiamos baltos spalvos. Įrengimui galime pasiūlyti ir chromuotas rankenas. Pakabinamą spintelę galima suderinti su įleidžiamu keraminiu praustuvu Comfort 800 ir praustuvo kasete su stacionariu išleidimu. Dar vienas sprendinys – derinimas su plokšte Comfort 800 ir praustuvu, montuojamu ant plokštės.

  • dydis (plotis x aukštis x gylis): 80 x 50 x 46 cm
  • medžiaga: impregnuota plokštė MFPB ir MDF
  • spalvotas korpusas: baltas (blizganti)
  • lakuotų durelių spalva: balta (blizganti)
  • Garantija: 5 metai
  • Atskirai užsakomi priedai: Praustuvas Comfort 800, Praustuvo kasetė su stacionariu išleidimu, arba Plokštė Comfort 800 / Praustuvas, montuojamas ant plokštės (pvz.: Uni, Uni Slim)

Pakabinamą spintelę SD Comfort 800 siūlome baltos/baltos spalvos. Vidinė spintelės erdvė yra grafito spalvos. Spintelė standartiškai yra su baltomis rankenomis, kurias galima pakeisti papildomai įsigyjamomis, chromu dekoruotomis rankenomis. Du praktiški stalčiai (slanki sistema) suteikia pakankamai vietos daiktams sudėti. Spintelė skirta po įleidžiamu praustuvu Comfort 800 be perpylimo, papildyta praustuvo kasete su stacionariu išleidimu. Spintelę taip pat galima papildyti balta plokšte Comfort 800 ir ant plokštės montuojamu praustuvu (pvz.: Uni / Uni Slim koncepcijos). Teikiama sumontuota, įskaitant montavimo rinkinį. Spintelė montuojama ant spintos. Vonios kambario vientisam sprendiniui ir dizaino dermei spintelę SD Comfort 800 rekomenduojame derinti su kitais Comfort koncepcijos gaminiais (praustuvu Comfort 800, ant plokštės montuojamais praustuvais (Uni, Uni Slim ir pan.), aukšta spintele SB Comfort 400 arba SB Comfort 350) ir kitais RAVAK gaminiais.


X000001378

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: